ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΤΡΑΜΠ! Η ειρωνεία του για τους διαδηλωτές – Επίθεση σε σε διάσημους (ΦΩΤΟ)

donald-trump-twitter-follow-600x275

Ο Ντόναλντ Τραμπ μετά τους δημοσιογράφους, τα έβαλε και με τους διαδηλωτές.

Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ αναφέρθηκε με προκλητικό και περισσότερο ειρωνικό τρόπο στις διαμαρτυρίες εναντίον του από εκατομμύρια ανθρώπους. «Γιατί δεν πήγαν να ψηφίσουν όλοι αυτοί;» έγραψε ειρωνευόμενος.

Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ διερωτήθηκε μεταξύ άλλων γιατί οι χιλιάδες άνθρωποι που συγκεντρώθηκαν το Σάββατο στην Ουάσινγκτον για να διαδηλώσουν εναντίον του δεν πήγαν να ψηφίσουν στις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου.

«Έβλεπα τις διαδηλώσεις χθες αλλά έχω την εντύπωση ότι μόλις είχαμε εκλογές. Γιατί δεν πήγαν αυτοί οι άνθρωποι να ψηφίσουν;» έγραψε στο Twitter ο νέος πρόεδρος. «Οι διασημότητες έβλαψαν πολύ τον σκοπό τους», πρόσθεσε.

trump_protests1

Επιπλέον, ο Τραμπ, από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter έσπευσε να πανηγυρίσει για την… τηλεθέαση της τελετής ορκωμοσίας του.

«Ουάου, τα νούμερα τηλεθέαστης: 31 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν την τελετή ορκωμοσίας, 11 εκατ. Περισσότεροι από τις πλέον καλές μετρήσεις εδώ και 4 χρόνια!»

trump_protests1

Λίγο αργότερα πάντως έσπευσε να αναρτήσει νέο τουίτ, πιο ήπιο αυτή τη φορά, σε σχέση με τους διαδηλωτές:

«Οι ειρηνικοί διαδηλωτές είναι εγγύηση της δημοκρατίας μας. Ακόμη και αν δεν συμφωνώ πάντα μαζί τους, αναγνωρίζω το δικαίκωμα των ανθρώπων να εκφράζουν τις απόψεις τους»

trump_protests1

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
< < ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°





πηγη